Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Despre noi

La început a fost numai o idee: aceea că omul nu trebuie să se supună implacabil condiţiilor climaterice din spaţiile în care trăieşte şi lucrează.

DRUMUL DE LA IDEE LA PUTEREA DE A STĂPÂNI CLIMA

Deși trăiau într-o zonă cu climă blândă, egiptenii și mesopotamienii aveau nevoie să se încălzească în perioadele mai reci. Ei ardeau materiale combustibile dintre cele mai diverse pentru că lemnul era rar în aceste zone si trebuia păstrat pentru cuptoarele de sticlărie, olărit sau metalurgie. Încălzirea era asigurată de cuptorul la care se și gătea.
La începutul mileniului al II-lea î.Hr. în Mesopotamia era cunoscut hornul dar, timp de mai multe secole, nu a fost folosit, fiind socotit inutil în casele fără etaj, unde o singură gaură în acoperiș, deasupra sobei, era suficientă pentru evacuarea fumului.

Grecii și romanii foloseau același sistem. Ruinele orașului Pompei demonstrează că numai cuptoarele brutăriilor aveau coșuri; casele, chiar cele cu un etaj, aveau gaura clasică în tavan, fumul și gazele calde folosind, în acest caz, la încălzirea camerei de sus, unde erau depozitate alimentele.
La romani s-au descoperit instalații de apă caldă, apă rece și o schiță a încălzirii prin pardoseală, iar în Pompei existau cazane mari, precursoarele cazanelor tubulare pentru încălzire. Casele bogaților aveau hipocaustes (sistem de încălzire subterană).

Cele mai vechi sobe erau construite din cărămidă și aveau formă semiconică eliptică. Legat de randamentului scăzut al acestor sobe, Benjamin Franklin ar fi spus: …………………


In 1795 Benjamin Thompson, conte de Rumford, fizician englez de origine americană a făcut mai multe modificări la sobele din acea vreme care a redus la jumătate consumul de combustibil iar în 1800 a realizat o instalație de încălzire cu abur.Prima instalație de încălzire centrală cu apă caldă a fost aceea a arhitectului Bonnemain în anul 1777. Ventilatorul electric a fost inventat în 1882 de americanul Schuyler Wheeler iar climatizorul în 1911 de Wills Carrier.
MISIUNEA NOASTRĂ începe atunci când oamenii simt nevoia să aibă controlul climatului din spațiile unde trăiesc, învață sau lucrează.
Standardele pe care le stabilim astăzi în munca noastră sunt provocările de mâine. Aceste standarde ne inspiră să găsim cele mai bune soluții HVAC pentru clienții noștri, fie că este vorba despre un sistem, un produs sau despre un serviciu. Ele sunt generate întotdeauna de valorile pe care le împărtășim:

  1. RECEPTIVITATE
  2. INTEGRITATE
  3. TENACITATE
  4. COMPETENŢĂ
SCOPUL Avant’Sys este de a furniza soluții complete de încălzire, climatizare-ventilație și automatizări HVAC, utilizând echipamente performante, energii regenerabile și tehnologie ,,verde”.
Am pornit la drum în 1994 crezând cu adevărat că acest lucru se poate întâmpla și cu siguranța că ne putem asuma o astfel de sarcină. Treptat, am dobândit toate informațiile și competențele necesare pentru a modela aerul cald și rece.
Am dezvoltat conceptul Avantsys, pentru a veni cu soluții conform cerințelor dumneavoastră, astfel vă încredințăm puterea de a stăpâni clima și posibilitatea de a trăi în microclimatul pe care vi-l doriți.

SERVICII

Suntem alături de dumneavoastră de la început până la sfârșit în procesul de a stăpâni clima, venindu-vă în întâmpinare cu o gamă largă de servicii în completarea soluțiilor noastre.

Oferta personalizată

Receptivi la toate nevoile, vă construim o ofertă personalizată care să se potrivească cerințelor oricărei locații.

Consultanță tehnică

Pentru că avem o echipă profesionistă care este la curent cu toate informațiile despre soluțiile și echipamentele noastre, vă putem oferi consultanță tehnică pentru a alege soluția care se potrivește cel mai bine nevoii dumneavoastră.

Asistență în proiectare

Știm că procesul de modelare a aerului cald sau rece nu se termină odată cu alegerea uneia dintre soluțiile noastre de HVAC. Adevărata provocare începe în momentul în care aceasta trebuie pusă în practică astfel încât să se potrivească cât mai bine exigențelor spațiului dumneavoastră.
De aceea vă venim în întâmpinare cu serviciul de asistență în proiectare prin intermediul căruia vom transforma cerințele și reglementările legale în vigoare în documente detaliate de proiectare, vă vom fi alături pe parcursul fazelor proiectului, inclusiv recepția, și vă vom pune la dispoziție soft-uri de la furnizorii noștri de echipamente.

Proiect la cheie

Pentru că vrem să înlesnim pe cât posibil procesul de controlare a climei de interior, vă punem la dispoziție serviciul proiect la cheie. Astfel, la cererea dumneavoastră, o echipă formată din specialiștii Avant’Sys împreună cu inginerii proiectanți și partenerii instalatori locali vă poate livra proiectul HVAC dorit.

Mentenanță pe plan național

Parteneriatul nostru pentru temperarea climei de interior nu se oprește la suportul pe care vi-l oferim pentru implementarea soluțiilor HVAC. Știm cât de importante sunt siguranța și buna funcționare a echipamentelor și de aceea suntem alături de dumneavoastră, prin intermediul Tehnoterm, cu servicii de întreținere la nivel național.

Parte a grupului Avant’Sys, Tehnoterm oferă pe lângă serviciile naționale de mentenanță pentru centrale termice și echipamente de climatizare, servicii de PIF (punere în funcțiune) cât şi executare de tablouri electrice.

Suntem conștienți că efortul de stăpânire a climei nu este unul singular, de aceea avem alături parteneri de încredere care ne împărtășesc din experiența și cunoștințele lor și ne ajută să vă oferim servicii profesioniste de HVAC.

Tehnoterm asigură serviciile de PIF (punere în funcțiune), executarea tablourilor electrice şi service la nivel naţional.

Parteneri

Am câștigat în timp încrederea celor mai mari producători de echipamente din lume pentru că am știut să ne ridicăm competențele la standardele lor: performanța echipamentelor se potriveşte cu calitatea soluțiilor pe care le oferim.

Spectrul de soluții: câte una pentru fiecare provocare!
Fiecare spațiu este diferit în felul său, de aceea tratăm fiecare proiect ca pe o nouă provocare. Vrem să înțelegem perfect nevoile locației respective, preferințele dumneavoastră iar mai apoi să vă oferim soluția care vi se potrivește cel mai bine. De aceea am dezvoltat un pachet variat de soluții potrivit oricărui tip de locație.

ECHIPA: OAMENII CARE CONTROLEAZĂ MICROCLIMATUL DE INTERIOR

Echipa Avant’Sys este formată din oameni profesioniști, cu o experiență considerabilă în oferirea de soluții și servicii de HVAC, dedicați activității pe care o întreprind.
Am crescut împreună și am folosit orice oportunitate pentru a învăța lucruri noi astfel încât să vă oferim soluțiile care se potrivesc cel mai bine.
Felul nostru de a fi se reflectă cel mai bine în modul în care lucrăm. Suntem responsabili și facem lucrurile ca și cum le-am face pentru noi. Suntem receptivi la nevoile fiecăruia pentru că știm că o idee bună poate veni de oriunde. Ne place să punem întrebări, să analizăm pentru a găsi mereu cea mai bună soluție. Ne place, de asemenea, să depășim așteptările prin tenacitate și perseverență, oferind mai mult decât soluții de încălzire, ventilație și aer condiționat – încrederea de a putea controla mediul de interior. Ne informăm în mod constant, ne pregătim, căutăm să fim mereu mai buni, suntem la curent cu inovațiile pentru a găsi cele mai bune soluții de a controla clima.
Dispunem de un laborator destinat în special centralelor termice unde echipa Avant’Sys îşi dezvoltă cele mai bune competenţe în domeniul HVAC.

CONDUCERE

Director General

Daniel CORNEA: daniel.cornea@avantsys.ro

Director Comercial

Ioana FRIMU: Ioana.frimu@avantsys.ro

Director Tehnic

Marius POPA: service@avantsys.ro

Login client