Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Despre noi

La început a fost numai o idee: aceea că omul nu trebuie să se supună implacabil condiţiilor climaterice din spaţiile în care trăieşte şi lucrează.

DRUMUL DE LA IDEE LA PUTEREA DE A STĂPÂNI CLIMA

Deşi trăiau într-o zonă cu climă blândă, egiptenii şi mesopotamienii aveau nevoie sa se încălzească în perioadele mai reci. Ei ardeau materiale combustibile dintre cele mai diverse pentru că lemnul era rar în aceste zone si trebuia păstrat pentru cuptoarele de sticlărie, olărit sau metalurgie. Inălzirea era asigurată de cuptorul la care se şi gătea.
La începutul mileniului al ii-lea î.Hr. în Mesopotamia era cunoscut hornul dar, timp de mai multe secole, nu a fost folosit, fiind socotit inutil în casele fără etaj, unde o singură gaură în acoperiş, deasupra sobei, era suficientă pentru evacuarea fumului.

Grecii şi romanii foloseau acelaşi sistem. Ruinele oraşului Pompei demostrează că numai cuptoarele brutarilor aveau coşuri; casele, chiar cele cu un etaj, aveau gaura clasică în tavan, fumul si gazele calde folosind, în acest caz, la încălzirea camerei de sus, unde erau depozitate alimentele.
La romani s-au descoperit instalaţii de apă caldă şi rece şi o schiţă a încălzirii prin pardoseală, iar în Pompei existau cazane mari, precursoarele cazanelor tubulare pentru încălzire. Casele bogaţilor aveau hipocaustes (sistem de înălzire subterană).

Cele mai vechi sobe erau construite din cărămidă şi aveau formă semiconică eliptică. Legat de randamentului scăzut al acestor sobe, Benjamin Franklin ar fi spus:


In 1795 Benjamin Thompson, conte de Rumford, fizician englez de origine americană a făcut mai multe modificări la sobele din acea vreme care a redus la jumătate consumul de combustibil iar în 1800 a realizat o instalaţie de încălzire cu abur.Prima instalaţie de încălzire centrală cu apă caldă a fost aceea a arhitectului Bonnemain în anul 1777. Ventilatorul electric a fost inventat în 1882 de americanul Schuyler Wheeler iar climatizorul în 1911 de Wills Carrier.
MISIUNEA NOASTRĂ începe atunci când oamenii simt nevoia să aibă controlul climatului din spaţiile unde trăiesc, învaţă sau lucrează.
Standardele pe care le stabilim astăzi în munca noastră sunt provocările de mâine. Aceste standarde ne inspiră să găsim cele mai bune soluţii HVAC pentru clienţii noştri, fie că este vorba despre un sistem, un produs sau despre un serviciu. Ele sunt generate întotdeauna de valorile pe care le împărtăşim:

  1. RECEPTIVITATE
  2. INTEGRITATE
  3. TENACITATE
  4. COMPETENŢĂ
SCOPUL Avant’Sys este de a furniza soluţii complete de încălzire, climatizare-ventilaţie şi automatizări HVAC, utilizând echipamente performante, energii regenerabile şi tehnologie ,,verde”.
Am pornit la drum în 1994 crezând cu adevărat că acest lucru se poate întâmpla şi cu siguranţa că ne putem asuma o astfel de sarcină. Treptat, am dobândit toate informaţiile şi competenţele necesare pentru a modela aerul cald şi rece.
Am dezvoltat conceptul Avantsys, pentru a veni cu soluții conform cerințelor dumneavoastră, astfel vă încredințăm puterea de a stăpâni clima şi posibilitatea de a trăi în microclimatul pe care vi-l doriţi.

SERVICII

Suntem alături de dumneavoastră de la început până la sfârşit în procesul de a stăpâni clima, venindu-vă în întâmpinare cu o gamă largă de servicii în completarea soluţiilor noastre.

Oferta personalizată

Receptivi la toate nevoile, vă construim o ofertă personalizată care să se potrivească cerinţelor oricărei locaţii.

Consultanţă tehnică

Pentru că avem o echipă profesionistă care este la curent cu toate informaţiile despre soluţiile şi echipamentele noastre vă putem oferi consultanţă tehnică pentru a alege soluţia care se potriveşte cel mai bine nevoii dumneavoastră.

Asistenţă în proiectare

Ştim că procesul de modelare a aerului cald sau rece nu se termină odată cu alegerea uneia dintre soluţiile noastre de HVAC. Adevărata provocare începe în momentul în care aceasta trebuie pusă în practică astfel încât să se potrivească cât mai bine exigenţelor spaţiului dumneavoastră.
De aceea vă venim în întâmpinare cu serviciul de asistenţă în proiectare prin intermediul căruia vom transforma cerinţele şi reglementările legale în vigoare în documente detaliate de proiectare, vă vom fi alături pe parcursul fazelor proiectului, inclusiv recepţia, şi vă vom pune la dispoziţie soft-uri de la furnizorii noştri de echipamente.

Proiect la cheie

Pentru că vrem să înlesnim pe cât posibil procesul de controlare a climei de interior, vă punem la dispoziţie serviciul proiect la cheie. Astfel, la cererea dumneavoastră, o echipă formată din specialişti Avant’Sys împreună cu ingineri proiectanţi şi parteneri instalatori locali vă poate livra proiectul de HVAC dorit.

Mentenanţă pe plan naţional

Parteneriatul nostru pentru temperarea climei de interior nu se opreşte la suportul pe care vi-l oferim pentru implementarea soluţiilor de HVAC. Ştim cât de importante sunt siguranţa şi buna funcţionare a echipamentelor şi de aceea suntem alături de dumneavoastră, prin intermediul Tehnoterm, cu servicii de întreţinere la nivel naţional.

Parte a grupului Avant’Sys, Tehnoterm oferă pe lângă serviciile naţionale de mentenanţă pentru centrale termice şi echipamente de climatizare şi servicii de PIF (punere în funcţiune) şi executare de tablouri electrice.

Suntem conştienţi că efortul de stăpânire a climei nu este unul singular, de aceea avem alături parteneri de încredere care ne împărtăşesc din experienţa şi cunoştinţele lor şi ne ajută să vă oferim servicii profesioniste de HVAC.

Tehnoterm asigură serviciile de PIF (punere în funcţiune), executarea tablourilor electrice şi service la nivel naţional.

Parteneri

Am câştigat în timp încrederea celor mai mari producători de echipamente din lume pentru că am ştiut să ne ridicăm competenţele la standardele lor: performanţa echipamentelor se Potriveşte cu calitatea soluţiilor pe care le oferim.

Spectrul de soluţii: câte una pentru fiecare provocare!
Fiecare spaţiu este diferit în felul său , de aceea tratăm fiecare proiect ca pe o nouă provocare. Vrem să înţelegem perfect nevoile locaţiei respective şi preferinţele dumneavoastră şi apoi să vă oferim soluţia care vi se potriveşte cel mai bine. De aceea am dezvoltat un pachet variat de soluţii potrivit oricărei locaţii.

ECHIPA: OAMENII CARE CONTROLEAZĂ MICROCLIMATUL DE INTERIOR

Echipa Avant’Sys este formată din oameni profesionişti, cu o experienţă considerabilă în oferirea de soluţii şi servicii de HVAC, dedicaţi activităţii pe care o întreprind.
Am crescut împreună şi am folosit orice oportunitate pentru a învăţa lucruri noi astfel încât să vă oferim soluţiile care se potrivesc cel mai bine.
Felul nostru de a fi se reflectă cel mai bine în modul în care lucrăm. Suntem responsabili şi facem lucrurile ca şi cum le-am face pentru noi. Suntem receptivi la nevoile fiecăruia pentru că ştim că o idée bună poate veni de oriunde. Ne place să punem întrebări, să analizăm pentru a găsi mereu cea mai bună soluţie. Ne place, de asemenea, să depăşim aşteptările prin tenacitate şi perseverenţă, oferind mai mult decat soluţii de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat – încrederea de a putea controla mediul de interior. Ne informăm în mod constant, ne pregătim, căutăm să fim şi mai buni, suntem la curent cu inovaţiile pentru a găsi cele mai bune soluţii de a controla clima.
Dispunem de un laborator destinat în special centralelor termice unde echipa Avant’Sys îşi dezvoltă cele mai bune competenţe în domeniul HVAC.

CONDUCERE

Director General

Daniel CORNEA: daniel.cornea@avantsys.ro

Director Executiv

Iulian MUNTEAN: Iulian.muntean@avantsys.ro

Director Comercial

Ioana FRIMU: Ioana.frimu@avantsys.ro

Director Tehnic

Eduard STERIAN: service@avantsys.ro

Login client