Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Avant’sys are în prim plan clientul. Prin soluțiile oferite ne propunem un climat de viață și de muncă  relaxant și confortabil, contribuind la creșterea eficienței. Certificarea în domeniul calității ISO 9001:2008 reflectă la rândul ei orientarea către client și către excelență în tot ceea ce facem. Abordăm relația cu fiecare client ca pe un parteneriat pe termen lung. În cei aproape 25 de ani de prezență pe piață am reușit să construim un portofoliu solid de clienți, format atât din companii mari, de renume, cât și din companii medii sau persoane fizice.

Profil grup

Viziune
Vom continua să învățăm în fiecare zi și vom pune în practică fiecare element al experienței noastre astfel încât oamenii să aibă controlul condițiilor ce contribuie la starea exterioară de bine: căldură, apă caldă și calitatea aerului. Prin cunoștințele noastre și fiind permanent la curent cu cele mai recente inovații, putem să ne îndeplinim misiunea folosind tehnologii ecologice și protejând mediul.

Misiune
Misiunea noastră începe atunci când oamenii simt nevoia să aibă controlul climatului din spațiile unde trăiesc, învață sau lucrează.
Compania noastră joacă un rol important în a oferi soluții H.V.A.C. care fac ca oamenii să trăiască mai relaxat și să muncească mai eficient, oriunde ar fi, acasă, la birou sau în spații industriale. Am deschis drum celor mai importanți producători mondiali de echipamente H.V.A.C. și ne-am clădit reputația de specialiști care stăpânesc bine știința de a modela aerul rece sau cald.

Valori
Standardele pe care le stabilim astăzi în munca noastră sunt provocările de mâine. Aceste standarde ne inspiră să găsim cele mai bune soluții H.V.A.C. pentru clienții noștrii, fie că este vorba despre un sistem, un produs sau despre un serviciu. Ele sunt generate întotdeauna de valorile pe care le împărtășim:
– Receptivitate
– Integritate
– Tenacitate
– Competență

Login client