Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Echipamente

Fie că vorbim de echipamente de încălzire (cazane, pompe de căldură, etc.), fie că vorbim de echipamente de climatizare (chillere, centrale de tratare, ventiloconvectoare, aeroterme etc.) sau de echipamente specifice aplicaţiilor industriale (panouri radiante, generatoare de căldură, destratificatoare etc.), toate acestea individual sau asociate în soluţii complexe, ne permit asigurarea confortului termic de care avem nevoie în orice aplicaţie din domeniul rezidenţial sau terţiar. Selecţia unor echipamente de calitate ce înglobează tehnologiile noi, eficiente şi ecologice, de la parteneri externi de renume mondial, oferă garanţia unor soluţii inovative, durabile şi economice.

Login client