Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Bluebox

Compania Blue Box a fost creata in anul 1986 în nord-estul Italiei, inima unei zone industriale specializate în sisteme de racire și a obținut rapid o cota de piața importanta, devenind una dintre
primele zece companii europene din industria chillerelor comerciale și industriale și a pompelor de caldura, oferind produse inovatoare și de eficienta ridicata, care au fost brevetate si ulterior
adoptate ca standard pe piața.

In anul 2008, Blue Box a deschis o noua zona de productie de 25.000 mp, in Cantarana di Cona (Veneția), implementand un sistem complet de fabricatie, la standarde calitative de ultima generatie si a construit un laborator performant de camera climatica, în conformitate cu normele Eurovent.

Din anul 2010 Blue Box face parte din grupul multinațional suedez, Swegon AB.

Swegon furnizeaza produse si solutii de sisteme eficiente care promoveaza un climat interior sanatos ce contribuie la un cost redus de intretinere pentru toate tipurile de cladiri.Activitatile de vanzare si marketing sunt realizate prin intermediul companiilor de vanzari ale Grupului din 16 tari si prin intermediul distribuitorilor catre alte piete. Compania are unitati de productie in Europa, America de Nord si India. Activitatile grupului Swegon se impart in cinci domenii de activitate – Home Solutions, Light Commercial, Commercial Ventilation, Cooling and North America – pentru a reflecta nevoile specifice ale clientilor.

Dorinta de a satisface nevoile clientilor si de a oferi mai mult decat un produs este una dintre cele mai puternice trasaturi ale grupului Swegon, incepand de la inovatie si dezvoltare de produse, pana la vanzari si servicii.

www.blueboxcooling.com

Login client