Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


EVINOX

EVINOX – Sisteme moderne de încălzire centralizată

Sigla Evinox fond alb

Evinox Energy este specializată în furnizarea de soluții de încălzire rezidenţială integrate – de la cercetarea inițială, la designul sistemului, furnizarea produsului, mentenanța continuă şi pachetul de suport, până la contorizarea consumului de energie de încălzire, sisteme de facturare şi un serviciu de gestionare al veniturilor.

 

Cu o experiență de peste 12 ani pe piaţa de încălzire centralizată a ansamblurilor rezidențiale, Evinox Energy a fost implicată în dezvoltarea şi furnizarea de echipamente și soluții pentru un număr mare de proiecte,  atât pentru sisteme de locuințe private, cât şi sociale. Gama de sisteme de încălzire cu interfață de operare este creată şi dezvoltată intern şi este produsă în România.

 

Ce este încălzirea centralizată modernă?

Un sistem de încălzire centralizată furnizează căldură către un număr de locuinţe care au la bază o sursă comună de generare a energiei de încălzire. Acesta poate cuprinde, spre exemplu, un sistem de încălzire a unui bloc de apartamente sau un sistem mai amplu de încălzire pentru mai multe clădiri.

Acest tip de sisteme foloseşte mult mai puţină energie în comparaţie cu cazanele individuale pe gaz şi, prin integrarea surselor de energie regenerabilă, emisiile de carbon sunt reduse semnificativ.

Un raport recent al Comisiei Europene recunoaşte că sistemul de încălzire centralizată pentru blocuri rezidențiale este o măsură cheie pentru asigurarea pe termen lung a securității energetice, datorită flexibilităţii tehnologice şi capacităţii reţelelor de a fi integrate cu surse regenerabile şi locale de energie. Raportul a recomandat înlocuirea sistemelor de încălzire individuale pe gaz cu extinderea eficientă a reţelelor de termoficare care sunt mai rentabile și funcţionează cu surse locale regenerabile şi cu alte surse cu emisii reduse de carbon. (Uniunea Europeană a publicat un raport cu privire la sustenabilitatea sistemului European pe gaz, emis pe 16 Octombrie, 2014)

Control la Utilizatorul final

Sistemele de încălzire cu interfaţă de operare din fiecare apartament sau casă sunt conectate la o sursă centrală de căldură şi furnizează în mod independent apă caldă şi încălzire pentru fiecare locuinţă. Astfel, se elimină necesitatea instalării de cazan

e individuale şi alimentării cu gaz în fiecare locuinţă. Se oferă utilizatorului final aceeași autonomie ca şi cum ar dispune de propriul cazan şi rezervor și, la fel ca şi pentru propria sursă de căldură independentă, plăteşte doar pentru energia care se consumă.

Sistemul  de încălzire rezidenţială Evinox

Alegerea ta pentru sistemului de încălzire centralizată şi a sistemul de apă caldă este o decizie importantă pentru că instalaţiile ar trebui să reziste pe întreaga durată de viață a clădirii.

Doreşti un sistem rentabil care să satisfacă reglementările în vigoare pentru construcţii? O tehnologie sustenabilă şi eficientă din punct de vedere al combustibilului consumat? Service şi suport de încredere? Un sistem de contorizare, facturare şi management simplu, precis şi care să nu îţi creeze probleme?

Doar Evinox Energy combină expertiza şi independenţa pentru a livra pachete de încălzire de locuinţe pe viaţă pentru orice cerinţă.

www.evinoxenergy.ro

Login client