Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Grundfos

Scopul companiei Grundfos este de a fi lider mondial și cel mai de succes producător de pompe.

decupaje-hover-07

Grupul de companii Grundfos aparține Fundației Poul Due Jensen. Principalul obiectiv al acestei fundații este extinderea și dezvoltarea grupului de companii, în primul rând prin reinvestirea fondurilor obținute și întreținerea grupului de companii ca o companie independentă conform cu dorința fondatorului.

Alimentarea cu apă pentru oamenii din întreaga lume reprezintă obiectivul pompelor Grundfos – zi și noapte – într-un mod eficient și sigur. Pot fi utilizate în orice domeniu, chiar dacă este vorba de apă potabilă sau din sistemele de irigații, procese industriale, instalații de încălzire și răcire sau apă uzată.

Grupul de companii este consacrat cercetării de noi procese și materiale. Este scopul companiei să introducă constant noi pompe și sisteme de pompare care să satisfacă necesitățile pieței prin soluții fiabile, eficiente din punct de vedere energetic.

Calitatea este cheia produselor Grundfos.
Aceast lucru determină focalizarea pe construcție și design și impune o grijă deosebită în alegerea materialelor și procedeelor de producție. Compania produce majoritatea componentelor, asigurând o înaltă productivitate și un mediu de lucru sănătos atât în interiorul cât și în afara firmei Grundfos.

Produsele Grundfos sunt comercializate și au asigurată partea de service primar prin intermediul unei rețele naționale de companii Grundfos. Companiile naționale independente asigură informații de prim rang pe piață și dispun de cele mai bune condiții de service pentru clienți. Producția regională asigură de asemenea rapid livrări sigure și posibilitatea de a crea soluții pentru clienții locali.

Cea mai importantă resursă a grupului de companii o reprezintă angajații, cu potențialul lor și angajamentele lor personale. De aceea grupul face investiții substanțiale în educație și cursuri, prin munca de creație și mediul inovator. Rezultatul constă în noile produse create cu valori de utilizare mari și beneficii palpabile pentru clienți.

www.grundfos.ro

Login client