Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


KAMPMANN

KAMPMANN producător german de sisteme de instalaţii pentru încălzire, răcire, ventilaţie în spaţii industriale, comerciale şi rezidenţiale.

Kampmann_logo

 

Numele de KAMPMANN este sinonim cu inovaţia în ceea ce priveşte sistemele inteligente în domeniile de încălzire, răcire şi ventilaţie.

 

KAMPMANN este lider european în climă şi sisteme de ventilaţie. Gama completă de produse cuprinde atât produse standard cât şi non-standard, adaptate pentru toate tipurile de proiecte. Sistemele KAMPMANN şi-au dovedit de-a lungul timpului fiabilitatea şi eficienţa în domeniile industrial, comercial şi rezidenţial din întreaga lume.

 

Produsele din portofoliu acoperă cele mai diverse game, de la unităţi compacte pentru tratarea dinamică descentralizată a aerului, ventilatoare de acoperiş, perdele de aer, convectoare, sisteme de încălzire sau ventilaţie pentru faţade, grile pentru pardoseală, panouri radiante, până la sisteme de ventilare şi încălzire prin pardoseală pentru biserici, castele sau clădiri monumente istorice.

 

Cei 40 de ani de succes ai KAMPMANN au fost construiţi de efortul comun al unei comunităţi reale: ingineri de instalaţii, designeri, ingineri şi arhitecţi, clienţi şi distribuitori. În ultimii 33 de ani, compania s-a dezvoltat la nivel internaţional, devenind astfel un grup de companii de renume în domeniul H.V.AC. Prin dedicare şi expertiză în ceea ce face, KAMPMANN transmite individualitate, fiabilitate şi diversitate.

Performanţa şi calitatea sunt valorile de referinţă pentru succesul continuu al KAMPMANN.  Produsele KAMPMANN sunt definite prin performanţele lor de mare capacitate: ieşiri de căldură garantate şi testate EN, materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, manopera de primă clasă, forma şi designul adaptate cerinţelor, precum şi timpul de livrare rapid. Sistemul de management al calităţii a fost documentat timp de mai mulţi ani, KAMPMANN fiind certificat DIN: 9001: 2000.

Sisteme fabricate de KAMPMANN pentru încălzire, răcire şi ventilaţie:

  • convectoare de mare putere
  • sisteme de încălzire prin pardoseală şi de răcire
  • sisteme de tratare a aerului
  • perdele de aer pentru uşi
  • sisteme de încălzire faţadă
  • sisteme de aer condiţionat
  • panouri radiante
  • sisteme de ventilaţie de podea şi de faţadă
  • climat de aer proaspăt cu Oxycell Technology

Gama largă de produse KAMPMANN este potrivită pentru orice proiect din domeniul industrial, comercial şi rezidenţial din întreaga lume.

www.kampmann.de

Login client