Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Poujoulat

De mai bine de 30 de ani, Cheminées Poujoulat își consacră know-how-ul conceperii de sisteme complete de evacuare a fumului pentru locuințe individuale, locuințe colective și industriale.

decupaje-hover-06

Analizând în permanență piața, toate soluțiile  sunt studiate, testate apoi dezvoltate în parteneriat cu fabricanții de aparate de încălzire, distribuitorii și profesioniștii din domeniul construcțiilor. Mai mult de 50 de specialiști tehnico-comerciali și ingineri din cadrul departamentului de studii consiliază clienții în definirea și dimensionarea tuturor proiectelor de coșuri, sobe, cazane individuale sau încălzire colectivă și industrială.

Pentru construcțiile noi cât și pentru renovarea celor mai vechi, oricare ar fi echipamentul de încălzire, Cheminées Poujoulat propune game complet adaptate fiecărui caz în parte: coșuri de fum, racorduri, tubulatură, ieșiri prin acoperiș, coșuri pentru cazanele presurizate, evacuare a fumului, amortizoare de sunet…

Ansamblul furnizat de Poujolat aduce o soluție fiabilă, ușor de realizat în practică și certificată, corespunzând normelor, reglementărilor și regulilor artei. Toate produsele companiei sunt supuse unor probe intensive și regulate în laboratoarele CERIC: mai bine de 1.000 de probe sunt realizate anual în cadrul departamentului de Cercetare & Dezvoltare și urmărire a produselor.

Poujoulat pune la dispozița tuturor partenerilor săi un univers de servicii și suport exclusiv fie că este vorba despre capacitate logistică, de suport tehnic sau de consiliere pentru marketing și comunicare.

În prezent, Grupul Cheminees Poujoulat are 1.400 de angajaţi şi generează o cifră de afaceri de aproximativ 200 milioane euro. Având sedii în 30 de ţări prin 17 companii, Grupul Cheminees Poujoulat deţine spaţii care acoperă 170.000m2, precum şi echipamente industriale şi logistice foarte performante.

Cheminees Poujoulat cercetează şi dezvoltă soluţii care să optimizeze performanţa energetică generală a clădirilor din viitor. Inovaţia, performanţa energetică şi energia regenerabilă se află în atenţia dezvoltărilor Poujoulat Group. Toate sistemele sunt proiectate şi testate în laboratorul CERIC, iar, ulterior, sunt trimise în producţie prin parteneriate cu producători de echipamente de încălzire, furnizori de energie şi profesionişti în construcţii.

Alegând produsele Cheminees Poujoulat, grupul garantează siguranţă, eficacitate şi soluţii economice care vor oferi clienţilor satisfacţie şi confort în fiecare zi din an.

www.poujoulat.fr

Login client