Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Systemair

Systemair este o companie de vârf din domeniul ventilaţiei, cu operaţii în 40 de ţări din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, America de Nord şi Australia.

Vânzările generate de companie au însumat €400m în cursul ultimului an financiar, la un total de aproximativ 2800 de angajaţi. De la înfiinţarea în 1974, Systemair şi-a majorat constant cifra de afaceri anuală, păstrând totodată o bună profitabilitate. În ultimii 14 ani, rata anuală de creştere a vânzărilor nete a fost de 14 procente.

Compania are o prezenţă bine conturată pe pieţele emergente, în special în Europa Centrală şi de Est, inclusiv Rusia. Produsele sunt vândute sub mărcile Systemair, Frico, VEAB şi Fantech. Grupul include peste 60 de companii.

Marca Systemair reprezintă o gamă standardizată de produse de ventilaţie, dezvoltată cu precădere în unităţi proprii, cum ar fi ventilatoare, terminale şi unităţi pentru tratarea aerului.

Soluţii

Pentru a crea un climat interior perfect, soluţia se află în detalii. Trebuie să acordaţi o atenţie deosebită mediului specific şi să vă concentraţi asupra tuturor aspectelor referitoare la calitatea aerului din interior şi eficienţa energetică.  Systemair asigură cea mai largă gamă de produse pentru soluţii de ventilaţie.

www.systemair.com

Login client