Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Ygnis

Brandul Ygnis: calitate, inovaţie şi sustenabilitate! 

Fondat în 1943, Ygnis îşi datorează reputaţia la nivel mondial unei inovaţii lansate în urmă cu aproape 60 de ani, al cărei scop era producerea unor produse de încălzire mai eficiente decât cele existente atunci: cazanul cu flacără inversă.

Ridicându-se la înălţimea tuturor cerinţelor industriei moderne de încălzire, Ygnis produce Varino din 1996, un cazan modular care combină controlul electronic de înaltă calitate cu avansul remarcabil în tehnologia cazanelor.

Combinând cunostinţele cu inovaţia, Ygnis continuă să prindă forţă în Europa, produsul său de bază – Varino/Varino Grande – fiind considerat un reper de excelenţă în materie de climatizare.

Beneficiind de varietatea de aptitudini şi de vasta cunoaştere în domeniu a celor din Grupul Atlantic, Ygnis lansează în 2014 Varmax, o nouă generaţie de cazane verticale pe gaz în  condensaţie pentru a fi folosite în construcţia sau renovarea spaţiilor rezidenţiale, terţiare sau a sectoarelor industriale. Varmax îndeplineşte toate cerinţele consumatorilor săi prin gradul ridicat al calităţii şi performanţei.

www.ygnis-international.com

Login client