Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


AVANT’SYS

Sigla Avansys
este ca un lego: piesele de bază sunt cele mai noi tehnologii, cele mai eficiente echipamente şi cea mai completă gamă de servicii. 
Rezultatul final este întotdeauna o soluţie unicat.
DE CE?
Din dorinţa de a oferi eficienţă energetică şi soluţii personalizate deschise – capabile să se adapteze şi să evolueze în timp. În zilele noastre se construieşte mult diferit faţă de 1990 sau 2005. Tehnologia şi echipamentele de producere şi distribuţie ale confortului, încălzire-ventilare-climatizare-apă caldă menajeră au evoluat şi au atins niveluri extrem de avansate în eficienţa energetică şi facilitate în operare.
CE ESTE?

Conceptul Comercial
AVANT’SYS îndeplineşte simultan trei condiţii:
1. Transformă o necesitate a Clientului într-o realitate tehnică de ultimă generaţie – Soluţia AVANT’SYS;
2. Soluţia AVANT’SYS este eficientă energetic, deschis-evolutivă şi asigură costuri minime de exploatare;
3. Durata de recuperare a investiţiei este un element care se livrează standard clientului odată cu oferta personalizată.

Conceptul TEHNOLOGIC 
1. Încălzirea, climatizarea, apa caldă menajeră şi ventilarea sunt realizate întotdeauna folosind o tehnologie multisursă – tehnologia Hybrid: gaz-energie electrică-energie solară-energie din sol sau din aer;
2. Instalaţia interioară adoptă cele mai eficiente tehnologii: încălzire-răcire în pardoseală / pereţi / plafoane; terminalele sunt ventiloconvectoare şi convectoare speciale;
3. Ventilarea spaţiilor, inclusiv a celor de locuit, se realizează cu aparate în pompă de căldură cu Active Thermodynamic Recovery (RThA).

Conceptul Funcţional-Estetic
1. Fiecare Client este unic şi merită o soluţie Avant’sys dedicată;
2. Confortul Avant’sys are o dimensiune estetică, „human touch”;
3. Costul tehnologiei integrate arhitectural şi estetic este egal cu cel al tehnologiei clasice.

CUM FUNCŢIONEAZĂ?
1. Începând cu faza de Concept, se formează o Echipă alcătuită din Client – Proiectant – AVANT’SYS;
2. Soluţia finală este aleasă întotdeauna de Client şi este pe deplin personalizată;
3. Cu ajutorul a peste 100 de scheme de bază, echipa « asamblează » noul lego = sistemul de încălzire-climatizare-apă caldă menajeră-ventilare, care se potriveşte cel mai bine criteriilor Clientului;
4. Toate soluţiile şi sistemele obţinute sunt deschis-evolutive (up-gradabile în timp), comunicante şi organizate pe 3 niveluri: Standard, Optim, High;
5. Preţul fiecărui sistem include întotdeauna, în funcţie de nivel: asistenţă tehnică pe tot parcursul implementării proiectului, punere în funcţiune pentru echipamente şi reglajele funcţionale ale sistemului AVANT’SYS, 3 ani garanţie.
ANGAJAMENTUL
1. sistem coerent – comunicant – evolutiv
2. buget real
3. rezultat funcţional şi optimizarea funcţionării
4. cost minim de exploatare

Login client